Miért jó kárpittisztítónak lenni?

Teljesen véletlenül csöppentem bele a kárpittisztító munkakörbe. Egy kreatív, művészeti területről váltottam erre a pályára. Nem azért mert mindig is erre vágytam, hanem a családi állapotom változott és az új helyzetem hozta magával ezt a dolgot. Amit nagyon nem bánok, mert a kárpittisztítás egy kreatív folyamat, aminek a végeredménye sok örömteli pillanat.
Öröm azért, mert az esetek túlnyomó részében sikerül szemmel is jól látható végeredményt elérni.
Öröm azért, mert az ügyfelek a legtöbb esetben nagyon elégedettek sőt kifejezetten boldogok az eredmény láttán. Ha az ülőgarnitúrán nem is olyan látványos a változás ( mert van ilyen is, a szövet milyensége és minősége miatt ) miután megmutatom nekik a vödör tartalmát, ami jelen esetben a szennyvíz, kivétel nélkül mindenki elégedett és boldog!
Öröm azért, mert tisztítani jó dolog! Egyszerűen fantasztikus látni, hogy egy kis víz és megfelelő minőségű és mennyiségű kárpittisztítószer segítségével milyen eredményt lehet elérni!
Budapesti kárpittisztító és weboldal készítő

kárpittisztító és weboldal készítő

A kárpittisztító gép visszaszívó fején a felső rész egy átlátszó plexi, amin keresztül pontosan látom, hogy milyen koszos a víz távozik az ülőgarnitúrából. Ha pedig a felületre pillantok ott is látványos a különbség!
Soha nem éreztem munka közben azt, hogy ez egy lenézendő, lebecsülendő tevékenység lenne. Büszkén csinálom, arról nem is beszélve, hogy örömet okozok másoknak, ami pedig nekem okoz nagy megelégedést!
Nagyon sokféle emberrel találkozom, különféle élethelyzetekben, a legszerényebb körülmények között élő és a legnagyobb luxust élvező emberek között ingázunk, mi kárpittisztítók. De a lényeg mindenhol ugyanaz! Megkülönböztetés nélküli figyelmet és maximális szakértelmet kap mindenki! Ugyanazokkal a tisztítószerekkel, kárpittisztító géppel és odaadással dolgozunk mindenhol! Az öröm és az elégedettség is épp olyan jól esik, akárkitől kapjuk!
Ez egy bizalmi feladat! Többnyire sokkal többről szól ez mint arról, hogy kimegyünk és kitisztítjuk a kanapét vagy a székeket, szőnyeget. Sokszor azt érzem, hogy bizonyos helyeken amellett, hogy van egy technikai kérdés, amit meg kell oldani, az embernek , aki a megrendelő ugyanúgy szüksége van a megtisztulásra.
Egy kedves szóra, vagy arra, hogy amíg ott dolgozunk, látja, hogy milyen figyelemmel és odaadással tesszük a dolgunkat! Megtiszteljük azzal, hogy hálásak vagyunk a bizalomért és a lehető legjobb munkát igyekszünk elvégezni.
Van ilyen vállalkozás is Magyarországon!
Igenis lehet szívből, figyelemmel és maximalizmussal csinálni dolgokat! Vannak jó és rugalmas szakemberek! A sok évnek amit ezen a erületen eltöltöttem sokat köszönhetek és nem cserélném el semmivel!
Kárpittisztító vagyok!

Weboldal készítő

A jó weboldal készítő figyelembe veszi az ügyfele igényeit és ahhoz igazítja a készítés folyamatát.